Bestuur Stichting Sympathy

Sander Potjer

Voorzitter

sander potjer 2016Sander is Joomla ontwikkelaar en specialist bij Perfect Web Team. Zijn passie voor Joomla begon in 2005 toen hij tijdens de zomervakantie zijn eerste Joomla website bouwde voor zijn sloeproeiteam. Sander is al geruime tijd actief in de Nederlandse Joomla! community en is onder andere mede organisator van de Nederlandse Joomla!dagen.

E-mail: sander.potjer@stichtingsympathy.nl
Forumnaam: Sander

Marijke Stuivenberg

Secretaris

Marijke zet zich sinds 2007 in voor de Nederlandse Joomla community met name op het gebied van vertalingen en documentatie. Ook in de internationale Joomla community draagt ze haar steentje bij o.a als BugSquad member en Translation Coordination teamlid. Sinds november 2010 vervult ze een bestuurdersrol als board member van Open Source Matters.

Marijke is afgestudeerd aan de conservatoria in Enschede en Maastricht als docerend en uitvoerend musicus Saxofoon en verdient haar boterham hoofdzakelijk als docent aan de muziekschool Hengelo (OV).

E-mail: marijke.stuivenberg@stichtingsympathy.nl
Forumnaam: Marijke

Marco Richter

Penningmeester

Marco is van de mede oprichters van de Nederlandstalige Joomla! community.
In het dagelijkse leven is hij werkzaam als hoofd van een alarmcentrale in Bremen (Duitsland). In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met het treffen van vrienden, Joomla! en CentOS (Linux).


E-mail: marco.richter@stichtingsympathy.nl
Forumnaam: Spirit

Martijn Maandag

Bestuurslid

Martijn is 27 jaar in de ICT werkzaam geweest bij de grootste Nederlandse coöperatieve bank. Sinds eind 2006 doet hij alleen nog maar dingen die hij zelf leuk vindt (vooral reizen). Begin 2007 is Martijn begonnen met Joomla en heeft daarmee zijn eigen website gebouwd. Hij houdt zich verder bezig met het vertalen van Joomla! en Joomla extensies en is lid van het Dutch Translation Team.

E-mail: martijn.maandag@stichtingsympathy.nl
Forumnaam: MartijnM

Martijn Boomsma

Bestuurslid

martijn boomsmaMartijn Boomsma is Joomla Specialist en projectmanager bij Perfect Web Team. In 2008 ontdekte Martijn Joomla en hij was meteen verkocht.

Martijn is behalve lid van het Joomladagen-team (sinds 2010) onder andere ook mede-organisator van de Joomla World Conference en "Assistent treasurer" voor Open Source Matters.

 E-mail: martijn.boomsma@stichtingsympathy.nl
Forumnaam: Toet-web